Tel Aviv libraries databases

Search by name database:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Name	Details	Properties
Key Databases
אוצר החכמה - הספריה היהודית הדיגיטלית הגדולה בעולם	details	Hebrew Guide Guide

More databases in this subject
אוצר הלשון הספניולית (לאדינו) לדורותיה	details	Hebrew
אוצר המשפט	details	Hebrew
Key Databases
אוצר כתבי יד תלמודיים	details	Free Hebrew

More databases in this subject
אייס	details	Free Hebrew
אנציקלופדיה לחלוצי הישוב ובוניו	details	Free Hebrew
אנציקלופדיה תלמודית	details	Hebrew
ארכיון המדינה	details	Free
ארכיון הסרטים היהודיים ע"ש סטיבן שפילברג	details	Free Hebrew
ארכיון הסרטים הישראלי	details	Free Hebrew Guide
ארכיון הסרטים של בית הספר לקולנוע וטלוויזיה ע"ש סטיב טיש אוניברסיטת תל אביב	details	Free Hebrew
ארכיון הציוני המרכזי	details	Hebrew
ארכיון מועצת העיתונות	details	Free Hebrew
אתר המחקרים הקליניים של משרד הבריאות	details	Free Hebrew
Key Databases
אתר המפות הממשלתי	details	Free

More databases in this subject
בבא קמא - ספרי קודש	details	Free Hebrew
ביבליוגרפיה של הספר העברי ר"ל-תש"ך	details	Free Hebrew
ביזפורטל (Bizportal)	details	Free Hebrew
בנק ישראל – מחלקת המחקר	details	Free Hebrew
בנתיבי העפלה - מאגר לתולדות ההעפלה	details	Free Hebrew
ברוקדייל ראו: מכון ברוקדייל - מאגר כלי מחקר	details	Free Hebrew
ג'ראייד – ארכיון עיתונות ערבית בארץ ישראל העות'מאנית והמנדטורית	details
דאטה ישראל	details	Free
דה מרקר - The Marker	details	Hebrew
דיקטה- כלים לעריכת טקסטים עבריים ועיבודם	details	Free Hebrew
האיגוד הישראלי לארכיונאות ולמידע	details	Free Hebrew
הארץ	details	Hebrew
הבורסה לניירות ערך	details	Free Hebrew
הילקוט הדיגיטלי	details	Hebrew
הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה	details	Free Hebrew
המוסד הישראלי לתקינה בחשבונאות	details	Free Hebrew
המוסד לביטוח לאומי - פרסומים	details	Free Hebrew
הספרייה האיכותנית	details	Hebrew
הספרייה המקוונת של מגילות מדבר יהודה על שם ליאון לוי	details	Free Hebrew
העולם הזה	details	Hebrew
הפנקס	details	Hebrew
Key Databases
זיכרון בספר: קורות הרבנים בשואה במבואות לספריהם	details	Free

More databases in this subject
חופש המידע – מאגר תשובות	details	Free Hebrew
חוקי מדינת ישראל	details	Free Hebrew
Key Databases
יד ושם - אוספים ומאגרי מידע	details	Hebrew

More databases in this subject
ידיעות אחרונות (כולל ארכיון)	details	Hebrew
יודעת	details	Free
יפעת בקרת פרסום	details	Hebrew
כותר ספרי עיון	details	Hebrew Guide
כותר: אוסף מאמרים אקדמיים ותורניים	details	Hebrew
כל עובד	details	Hebrew
כלכליסט- כולל ארכיון	details
כתיב – האוסף הבינלאומי של כתבי יד עבריים דיגיטליים	details	Free Hebrew